Binnen de perken zijn de mogelijkheden even
onbeperkt als daarbuiten. Deze quote van
J.A. Deelder is toepasselijk omdat
Annelies en Anneke flexibel zijn in denken
en doen en echt wel meer kunnen dan alleen
maar tekstschrijven. Alles kan!

Gabien Hitzerd, Productie-service

Com’actie

Eerste hulp bij communicatie
Com'an kreeg een noodoproep voor eerste hulp bij communicatie! De Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid zocht per direct helpende handen om het communicatiebeleid vorm te geven en daarna over te gaan tot actie. Zo gevraagd, zo gedaan... Com'an maakte een stevige communicatieplan en ging daarna aan de slag met diverse communicatieactiviteiten. Een van de resultaten is het kleurrijke relatiemagazine ABCD. Ander werk is nog in uitvoering.
 

Dat RIEC't naar meer!
Het einde van een pilot met als kroon op het werk een bezoek van minister Opstelten van Veiligheid en Justitie. Dat overkwam het RIEC Zuid-Holland Zuid. Com'an is van meet af aan betrokken bij het op de kaart zetten van deze organisatie die zich richt op de bestrijding van georganiseerde criminaliteit. Het begon in 2009 met een communicatieplan waarna de website, nieuwsbrieven en een voorlichtingsfilm volgden. De laatste nieuwsbrief (mei 2012) staat helemaal in het teken van de pilot. Dat RIEC't naar meer!
 

In beweging
ZorgImpuls ondersteunt en adviseert de eerstelijnsgezondheidszorg in Rotterdam en omstreken. Een paar jaar geleden schakelde de organisatie Com'an in voor het stroomlijnen van de communicatie-activiteiten. Begin dit jaar kreeg Com'an de vraag mee te denken over een Jaarbericht dat anders dan anders is. Gezamenlijk werd een concept bedacht waarin beweging in alle disciplines van de eerstelijnszorg centraal staat. Een terugblik op een bewogen jaar in een dynamisch speelveld.
 

De cirkel rond
Wie niet meer beter kan worden en wil sterven in een veilige en vertrouwde huiselijke omgeving is an het goede adres bij hospice De Cirkel in Hendrik-Ido-Ambacht. Com’an is vanaf het eerste uur nauw betrokken bij de communicatie rondom de totstandkoming van dit hospice. De naamgeving, perscontacten, uitnodigingen, sponsoring, een digitale nieuwsbrief, de website, advertenties, de brochure... Kortom: communicatie-advies en -uitvoering. Com’an zorgt ervoor dat de cirkel van communicatieactiviteiten rond is.
 

Bouwen aan relaties
Atrium Makelaardij in Ridderkerk heeft hart voor uw huis en voor u! Om dat te symboliseren blijven de medewerkers de klanten volgen met persoonlijke aandacht. Een of meerdere keren per jaar verandert het kantoor van Com’an in een heus verzendhuis. En als het logistieke gedeelte is afgerond, wordt de Com’an-auto volgeladen naar Ridderkerk gereden. Een week later krijgen relaties van Atrium een mailing met een aardigheidje… Een rekenmachine (in 2011 was het flink rekenen geblazen op de woningmarkt), een parkeerschijf, een vergeet-mij-nietje, een lanyard om letterlijk om de nek van de mensen te hangen. Da’s nog eens bouwen aan relaties.
 

Een zwaargewicht
Heerema is een van de klanten van het eerste uur van Com’an en letterlijk en figuurlijk een zwaargewicht.
Lees verder >>