Anneke en Annelies een aardige scherper en vakkundige koppel zal je in communicatieland niet vinden.
Folkert Kattemölle, eyedesign BNO , EyeDesignBno

Com’petentie

Mouwen opstropen en ervoor gaan
Com’an heeft ervaring aan beide kanten van de tafel. Zowel de ene als de andere An heeft jarenlang gewerkt bij een communicatiebureau en een bedrijf. In die periode hebben zij brede ervaring opgedaan op het gebied van in- en externe communicatie. Door de jaren heen is bovendien veel praktijkkennis opgedaan. Zo beschikt Com’an over ruime (inter)nationale ervaring op het gebied van communicatie bij fusies/overnames, reorganisaties en cultuurveranderingstrajecten. Maar ook de productie van mailingen, personeelsbladen, externe magazines, het opzetten van intranet, het maken van websites, perscontacten, het organiseren van motivatiebijeenkomsten en uitgebreide interne campagnes en werkoverlegtrainingen zijn bij het duo in goede handen.

Uitgangspunt bij alle activiteiten is dat het effect van externe communicatie hoger is, als er doordachte interne communicatie aan voorafgaat. Het succes van een onderneming staat of valt met de inzet en motivatie van de medewerkers. Een van de redenen waarom Com’an altijd adviseert dit aspect onder de loep te nemen. Om nog beter invulling te kunnen geven aan die interne communicatie heeft het duo diverse aanvullende opleidingen gevolgd, zoals Intern communicatiemanagement (Management studiecentrum), Organisatiekunde (Open Universiteit) en Cultuur, Organisatie en Management (Universiteit van Amsterdam).

Com’an geeft niet alleen communicatieadvies, maar neemt ook – al dan niet in samenwerking met derden – de uitvoering van zijn rekening. Mooie plannen, verdienen een goed vervolg. Met uw vraag als uitgangspunt zorgen wij voor de juiste Com’actie. Mouwen opstropen en ervoor gaan!